Tuinmeubelen

Op zoek naar tuinmeubelen Almelo? Dan ben je aan het goede adres op de Woonboulevard in Almelo! Met diverse winkels een groot aanbod om te kiezen! Bekijk op onze website de speciale kortingsacties.

Groot assortiment in verschillende winkels

Op de Woonboulevard Almelo zijn verschillende winkels gevestigd die een groot assortiment aan tuinmeubelen aanbieden! Ben je op zoek naar een loungeset, een tuintafel of tuinstoelen? Of wil je jouw tuin aankleden met leuke accessoires? Bij Woonboulevard Almelo heb je keuze uit een breed assortiment aan tuinaccessoires, zoals kussens, beelden, bloempotten, speciale buitenschilderijen maar ook verlichting. Door het grote aanbod winkels met tuinmeubelen is er voor een ieder wat wils. Kun je het toch niet vinden bij één van deze winkels? Dan kun je vast en zeker slagen bij één van de andere winkels met tuinmeubelen die wel datgene bieden waar je naar op zoek bent.

De nieuwste collectie tuinmeubelen

Maak jouw buitenwereld met haar uitgebreide tuinmeubelen assortiment een plek om buiten te leven. Mix en match het tuinmeubilair zodat de woonkamer zich verplaatst naar buiten. Van comfortabele tuinbank en loungestoel tot stoere hardhouten eettafel. Combineer, creëer en maak sfeer, voel je je thuis in de tuin!

Als je toe bent aan nieuwe tuinstoelen vind je op de Woonboulevard een ruim assortiment om uit te kiezen. We hebben tuinstoelen in veel designs en materialen. Of je nu op zoek bent naar een campingstoel, een stoel met verstelbare rugleuning, een klassieke houten stoel, een tuinbank of een kinderstoel: Je vindt het in Almelo!

Bekijk de winkels en de laatste acties!

Hieronder vindt je de winkels met tuinmeubelen die op de Woonboulevard gevestigd zijn. Bekijk de pagina’s van de aanbieders voor de laatste acties.

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENINGSTIJDEN JUMPER ALMELO:

maandag:      09.00 – 18.00 uur
dinsdag:        09.00 – 18.00 uur
woensdag:    09.00 – 18.00 uur
donderdag:   09.00 – 21.00 uur
vrijdag:         09.00 – 18.00 uur
zaterdag:      09.00 – 17.00 uur
zondag:         12.00 – 17.00 uur