< Terug naar overzicht bedrijven

Hét Wooncentrum

Meubelzaak Almelo Woonboulevardwooncentrum_logo-80px

Op zoek naar een meubelzaak Almelo? Bezoek Hét Wooncentrum gevestigd op Woonboulevard 12 te Almelo.

Ruim assortiment

Hét Wooncentrum verkoopt kwaliteitsmeubelen tegen een betaalbare prijs. Je vindt een ruime sortering banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Hét Wooncentrum heeft ook een zeer ruime sortering (relax) fauteuils eventueel met sta-op functie.

Hét Wooncentrum kan je complete woninginrichting verzorgen. Het eventuele advies aan huis is gratis. Hét Wooncentrum is 5 jaar terug begonnen door 2 ervaren meubel mensen, Ayhan Sancar en Hennie Busscher. In die 5 jaar is het gegroeid tot een volwaardige meubelzaak met vestigingen in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar. De groei heeft vooral ook plaats kunnen vinden omdat Hét Wooncentrum staat voor hun product. Er wordt goede kwaliteit met garantie verkocht.

Snelle levering

Een ander sterk punt is dat in principe alles direct leverbaar is. Indien de klant het wil wordt het binnen 1 week geleverd. Het bedrijf werkt met een zeer grote voorraad. Het voordeel hiervan is ook dat de collecties in de winkels regelmatig gewisseld worden.

Meubelen

Hét Wooncentrum is gespecialiseerd in zitmeubelen. Romantische banken, luxe designbanken maar ook voor goedkopere kwaliteitsbanken met een goede vulling ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze slogan is : Mooi wonen begint met inspiratie!

Gratis advies aan huis

Hét Wooncentrum kan je complete woon-inrichting verzorgen. Ben je op zoek naar advies? Vraag via onderstaand formulier een gratis advies afspraak aan huis aan!

Contact

Een bezoek aan Hét Wooncentrum is meer dan de moeite waard. Uiteraard staat de koffie er altijd klaar.

Hét Wooncentrum
Woonboulevard 12
7606 JA Almelo
06 48226877

www.wooncentrum.net

Meubelzaak Almelo Wooncentrum Vivre stoel Meubelzaak Almelo Wooncentrum Stoel Easy  Meubelzaak Almelo Wooncentrum bank BorkumMeubelzaak Almelo Wooncentrum bank Mike

Gratis advies

aan huis

Nu aanvragen

Gratis advies aan huis door Het Wooncentrum

Het Wooncentrum kan je complete woninginrichting verzorgen. Het eventuele advies aan huis is gratis. Vul het formulier in om een afspraak te maken.

Openingstijden
Wooncentrum

Ma:   13:00 – 17:30
Di:    10:00 – 17:30
Wo:  10:00 – 17:30
Do:   10:00 – 17:30
Vr:    10:00 – 17:30
Za:    10:00 – 17:00
Zo:    12:00 – 17:00