Bedden

Groot assortiment bedden

Op de Woonboulevard Almelo zijn maar liefst 3 beddenspeciaalzaken gevestigd die een groot assortiment aan bedden aanbieden! Zij bieden samen een breed assortiment aan waar je terecht kunt voor boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, beddengoed, maar ook kasten, accessoires en bijmeubelen. Deze winkels bieden niet alleen bedden aan maar ook accessoires om jouw bed helemaal in te richten naar jouw smaak. Ben je alleen op zoek naar een nieuw matras en wil je geen compleet nieuw bed kopen? Ook dan kun je terecht bij één van onze winkels op Woonboulevard Almelo. Door het brede aanbod aan winkels met bedden is er voor een ieder wat wils. Kun je het toch niet vinden bij één van deze winkels? Dan kun je vast en zeker slagen bij één van de andere winkels met bedden die wel datgene bieden waar je naar op zoek bent!

Slaapadviseurs

Wil je graag advies over het bij jou best passende bed? Dan kun je bij één van de winkels langskomen en je laten adviseren door de slaapadviseurs. Zij zullen je helpen bij het zoeken naar de juiste keuze waardoor je de komende jaren kunt genieten van je welverdiende nachtrust. Daarnaast kun je ook terecht voor interieuradviseurs. Zij zullen je helpen bij het kiezen van leuke bijpassende accessoires zodat je slaapkamer een prettige ruimte wordt waar je heerlijk uit kunt rusten.

Je kunt natuurlijk ook online via onze website een afspraak maken bij deze aanbieders.

Bekijk het aanbod

Hieronder vindt je de beddenspeciaalzaken die op de Woonboulevard gevestigd zijn. Bekijk de pagina’s van de aanbieders voor de laatste acties en om een afspraak te maken met een slaapadviseur.

OPENINGSTIJDEN JUMPER ALMELO:

maandag:      09.00 – 18.00 uur
dinsdag:        09.00 – 18.00 uur
woensdag:    09.00 – 18.00 uur
donderdag:   09.00 – 21.00 uur
vrijdag:         09.00 – 18.00 uur
zaterdag:      09.00 – 17.00 uur
zondag:         12.00 – 17.00 uur

30% korting Bij totaalBED

Ben je toe aan een nieuw bed, boxspring of beddenbodem?

Bekijk aanbieding