Laatste nieuws

T & R Badkamers en Belisol zijn geopend

T & R Badkamers en Belisol zijn geopend

T & R Badkamers (en keukens)
Bij T & R Badkamers Almelo ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om jouw droom badkamer, toilet maar ook keuken! Van ontwerp tot installatie, deze dynamische specialist laat je de laatste trends zien en biedt scherpe tarieven. T&R Badkamers heeft op Woonboulevard 6 een uitgebreide showroom met diverse badkamers en toiletruimtes. Daarnaast heeft het bedrijf haar assortiment uitgebreid, waardoor zij je ook kunnen helpen bij al jouw keuken wensen. Er zijn in de showroom maar liefst 16 modieuze keuken showroomopstellingen geplaatst, waarin alle nieuwe keuken- innovaties te zien zijn.
Voor openingstijden verwijzen wij je naar www.trbadkamers.nl

Belisol (kunststof, aluminium of houten kozijnen & deuren)
Bij Belisol vind je alles op het gebied van kunststof, aluminium of houten kozijnen en deuren. Met meer dan 45 jaar ervaring garandeert Belisol topkwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment aan kozijnen en deuren van Belisol staat garant voor veiligheid, uitmuntende isolatie en elegante stijl.
Ben jij op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien? Laat je dan vrijblijvend adviseren in de showroom op Woonboulevard 28-A. Je kunt van te voren een afspraak maken, zodat de specialist van Belisol onder het genot van een kopje koffie, een passend advies kan geven. Spreek je liever thuis af met een adviseur, geen enkel probleem! Zo kan er meteen een goede inschatting gemaakt worden van de woonsituatie.
Voor openingstijden verwijzen wij je naar www.belisol.nl/showrooms/twente

Volg Facebook en Instagram

Volg Facebook en Instagram

Volg jij de socialmediakanalen van Woonboulevard Almelo al? Daar zijn iedere week, middels een winkelvlog, te gekke prijzen of shoptegoed te winnen!
Zowel op Facebook als Instagram. Doe mee en blijf op de hoogte klik op het bericht om naar onze socials te gaan.

Braderie & Themamarkten

Braderie & Themamarkten

Op woonboulevard Almelo worden regelmatig braderiëen en themamarkten georganiseerd. De vergunningaanvraag is inmiddels weer ingediend. Zodra de nieuwe dat bekend zijn worden die via onze websiten en socials gecommuniceerd.