Evenementen

GRATIS SCHAATSEN en RODELBAAN op WOONBOULEVARD ALMELO!

Vanaf 2de Kerstdag tot 29 december kun je met het hele gezin gezellig gratis schaatsen op Woonboulevard Almelo. De Schaatsbaan is sfeervol overdekt en tot 29 december onder openingstijden van de winkels geopend. Schaatsen worden door de ijsmeester gratis in alle maten verzorgd! Maar 30 december is ook een datum om te onthouden! Want dan staat er een 17 meter lange Rodelbaan op de Woonboulevard.

Kortom; ook in de Kerstvakantie veel gezelligheid & Kerstfun bij Woonboulevard Almelo.

 

———————

LIFESTYLE EVENT op Woonboulevard Almelo – zondag 1 oktober a.s.
Woonboulevard Almelo zet “als Woonplein zijnde” als eerste in Twente een
terugkomend “Lifestyle Event” neer.

WOONFASHION OP RODE LOPER & LEUKE ACTS
Op 1 oktober a.s. vindt er op Woonboulevard Almelo “Een Lifestyle Event” plaats. Op een verhoogd grootschalig lopen professionele modellen kittig op de beat van de DJ en showen hierbij op charmante wijze “Wooninspiratie”! Dit alles wordt afgewisseld met diverse optredens, w.o. Thomas Berge, paranormaal medium Anita en diverse dans & podium-acts. Kortom; een gezellige dag voor het hele gezin.

Het evenement vindt plaats op zondag 1 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur- op Woonboulevard Almelo en is uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk!

—————————————————————————————————————————————————————————-

2DE PINKSTERDAG:
2de PINKSTERDAG is er een spectaculair parcours op Woonboulevard Almelo! Leg dit zo goed mogelijk af (spelbegeleiders schrijven tijd/ punten op) en maak ieder uur kans op 4 entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Om de kleinere kinderen ook een kans op deze leuke prijs te geven krijgt ieder kind ook een lootje!
Ieder uur worden er dus ook 4 entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn verloot!

Spelregels: Je kunt maar 1 x winnen en daarna mag je niet wederom deelnemen! Dit om iedereen een kans te geven op deze giga leuke prijs!

Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!
Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is. Verscholen in de bossen wachten ruim 30 attracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer. In 2017 is het attractieaanbod verder uitgebreid met de nieuwe spectaculaire attractie ‘’Het DrakenNest’’: de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Avonturenpark Hellendoorn is in 2016 gekozen tot het best gewaardeerde pretpark van Nederland met een waardering van een 9,1.

Pinksteren 5
Wat kun je 2de Paasdag op Woonboulevard Almelo winnen:
Entreekaarten voor Giga Konijnenhol, Beerze Bulten – en een Weekend Beerze Bulten!

In april is het vernieuwde en spectaculaire Giga Konijnenhol heropend. Het indoor Speelparadijs is geheel vernieuwd en uitgebreid tot bijna 2x zo groot als voorheen. De nieuwe speelruimte bestaat uit ‘bouncenetten’ waar je op kunt springen en doorheen kunt glijden vanaf grote hoogtes. Daarnaast biedt het vernieuwde Giga Konijnenhol 4 bowlingbanen met glow in the dark effecten, een nieuwe horeca met een uitgebreid aanbod van eten en drinken en een lounge ruimte waar ouders en kinderen tot rust kunnen komen na een dagje spelen. Het overdekte speelparadijs mét theater biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen en meer! De mogelijke combinatie van het overdekte zwemparadijs, een theatershow en het speelparadijs biedt een uniek en gaaf dagje uit voor het hele gezin! *4 gezinspakketten en 1 weekendje weg te winnen (kamperen buiten vakanties en feestdagen – datum in overleg). Spelvoorwaarden worden 2de Paasdag op Woonboulevard Almelo bij kidscorner bekend gemaakt!

GRATIS SCHAATSEN en nog veel meer op WOONBOULEVARD ALMELO!

Geplaatst op

GRATIS SCHAATSEN en nog veel meer op WOONBOULEVARD ALMELO! Op 2de kerstdag is Woonboulevard Almelo omgetoverd tot een waar Winterwonderland! Het mooie is dat je nergens entree voor hoeft te […]

Lees verder

Sinterklaas bij Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

Sinterklaas-inkopen doe je op Woonboulevard Almelo! Wist je dat Sinterklaas zijn inkoop- pietjes iedere koopzondag naar Woonboulevard Almelo stuurt?! Zij delen tussen 13.00 uur en 16.00 uur lekkers en kleurplaten […]

Lees verder

GROOTSTE STOELENDANS Op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

De Stoelendans battle op Woonboulevard Almelo was  6 oktober een daverend succes! In samenwerking met Almelo Promotie en het ZGT  is het idee ontstaan om op de Woonboulevard tegenover het […]

Lees verder

Win kaarten voor Preston Palace!

Geplaatst op

2e Pinksterdag 16 mei a.s. Spannende Speurtocht Vanaf 12:00 uur ieder uur 4 kaarten zwembad en 4 kaarten indoor-kermis Preston Palace te winnen! Vanaf 12.00 uur: 4 springkussens Knutselanimatieteam Schminken & ballonnenclown Boulie […]

Lees verder

Moederdag

Geplaatst op

Shop je Moederdagcadeaus op Woonboulevard Almelo! Zaterdag 7 mei: Kidsfun! Schminken en Springkussen-plezier! Zondag 8 mei: Rozen voor Moeders Boulie de Bever deelt mooie rozen uit!

Lees verder

Eieren zoeken op 2e paasdag!

Geplaatst op

Tweede Paasdag konden kinderen eieren zoeken bij Woonboulevard Almelo.Hieronder de winnaars van het Gouden Ei. Namens Woonboulevard Almelo gefeliciteerd!

Lees verder

2e Kerstdag Geopend!

Geplaatst op

Kom 2e kerstdag gezellig kersthoppen op Woonboulevard Almelo. Geopend van 12-17 uur!

Lees verder

Workshop Steigerhouten Kerstboom

Geplaatst op

Ben je creatief en lijkt het je leuk om een eigen steigerhouten kerstboom te maken? Kom 12 of 16 december naar Praxis Almelo voor de workshop!

Lees verder

5 jarig bestaan Restaurant The Orient Express

Geplaatst op

Aanstaande zaterdag viert The Oriënt Express het vijfjarig bestaan.

Lees verder

Tweede Pinksterdag geopend

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo is Tweede Pinksterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees verder